Hoppa till innehåll

RaukCard

Raukcard @ Comic Con

RaukCard kommer att delta på årets Comic Con 3e-5e November 2023.
Utöver sin närvaro på mässan kommer RaukCard också erbjuda en unik möjlighet för deltagarna att få sina samlarkort graderade.

Comic Con, den årliga sammankomsten för fans av serier, filmer, tv-spel och samlarkort, har länge varit en betydande händelse för branschen. RaukCard kommer att vara på plats med sitt team av graderare och experter för att möta besökarnas behov och erbjuda professionella tjänster.

En av de mest spännande tjänsterna som RaukCard kommer att erbjuda under Comic Con är kortgradering. Genom att ta emot kort direkt på mässan kan samlare få sina värdefulla samlarkort äkthetsbedömda och graderade på plats.

”Vi är mycket glada över att vara en del av Comic Con och erbjuda våra tjänster till samlare som deltar på evenemanget”, säger Martin Andreasson VD på RaukCard. ”Kortgradering är en viktig tjänst för dem som vill skydda och värdera sina samlarkort. Att kunna erbjuda denna möjlighet direkt på mässan gör det enkelt och bekvämt för besökarna att få sina kort graderade.”

RaukCards närvaro på Comic Con kommer också att inkludera en monter där deltagare kan lära sig mer om företagets utbud av tjänster, inklusive kortförsäljning, gradering och rådgivning. Besökarna kommer att ha möjlighet att träffa experterna, diskutera sin samling och ta del av RaukCards omfattande kunskap inom samlarkortsbranschen.

Comic Con besökare som är intresserade av att få sina samlarkort graderade eller lära sig mer om RaukCards tjänster uppmanas att besöka företagets monter under evenemanget.