Hoppa till innehåll

RaukCard

TJÄNSTER

IMG_3929

PSA Gradering

Mellanmans-tjänst för att få samlarbilder PSA graderade. Vi har hållit i gemensamma utskick sedan 2017 och har hundratals nöjda kunder! Vi erbjuder både standard bulk-utskick och Express, men har även ofta olika specialutskick för till exempel signerade kort, serietidningar, mynt och boosterpacks!

IMG_3920

RAUKCARD GRADERING

Sveriges första graderingsföretag! Slipp långa väntetider, hutlösa priser och gradera dina kort tryggt inom Sverige istället. Våra cases är samma storlek som PSA för att passa perfekt i din övriga samling med graderade kort.
Istället för att ha månatliga utskick kan korten även tas emot löpande för snabbast hantering!

IMG_3964

Pregrading

Har du kort som du är osäker på om du vill skicka vidare på gradering kan vi hjälpa dig att göra en bedömning på vad vi tror att kortet skulle kunna få för PSA betyg! Bedömningen anpassas efter kundens önskemål, vi kan snabbt kolla över samlingar för en enkel bedömning eller genomföra noggrannare kontroller där vi ordentligt går igenom alla aspekter av korten.

IMG_3954

Rengöring

Vi kan hjälpa till att putsa upp korten inför gradering för att ta bort smuts, damm, fingeravtryck mm för att hjälpa till att maximera chansen för så höga betyg som möjligt. Vi erbjuder också rengöring av redan graderade slabs där vi med plastputs kan ta bort repor.