Hoppa till innehåll

RaukCard

Rengöring tillgänglig!

Vi erbjuder nu rengöringstjänster för samlarkort! Detta initiativ kommer som svar på ökande efterfrågan från samlare som strävar efter att bevara sina värdefulla kort i bästa möjliga skick.

Samlarkort är inte bara föremål för uppskattning och passion, utan också investeringar för många samlare runt om i världen. Med tiden kan smuts, damm och andra föroreningar samla sig på kortens yta, vilket kan minska deras estetik och värde. Genom att erbjuda rengöringstjänster strävar RaukCard efter att hjälpa samlarkortentusiaster att upprätthålla kvaliteten och bevarandet av sina samlingar.

Rengöringsprocessen vid RaukCard innefattar användning av skonsamma och specialiserade tekniker för att ta bort smuts och föroreningar utan att skada kortens skick eller yttre struktur. Med hjälp av professionell expertis och avancerad utrustning garanterar RaukCard en noggrann och effektiv rengöring.

RaukCard planerar också att fortsätta att utöka sitt tjänsteutbud för att möta behoven hos samlare. Deras dedikation till kundnöjdhet och bevarandet av samlingar befäster deras position som en pålitlig partner inom samlarkortsbranschen.

Boka rengöring här: https://www.raukcard.se/product/rengoring/